Medlemsportalen

Medlemsportal

Digitalt sökbara avskrifter av kyrkoböckerna i Halland, 

födda, vigda och döda från 1600-talet till 1900-talet.

Digitalt sökbart register till Halländska bouppteckningar.

 Besök sidan.

 

 

 

Facebook

Facebook

 Varbergsprofiler

 

Alva Petersson, har tidigare gett ut två böcker om "Hus och människor i Varberg".
Under arbetet med den senaste boken gjorde hon också ett antal intervjuer med 12 kända varbergsbor. Intervjuerna ges nu ut som en CD-bok. 462 sidor.

Finns att köpa på vårt kansli eller hos Lars Löfgren i Varberg, tel. 073-821 45 64 e-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Pris 200 kr      läs mer

logga släktforskardagarna FINAL RGB

Varbergsprofiler till salu!

Alva Petersson, Varberg, har tidigare gett ut två böcker om "Hus och människor i Varberg". Under arbetet med den senaste boken gjorde hon också ett antal intervjuer med 12 kända varbergsbor. De var samtliga födda i början av 1900-talet och är nu alla döda. Vi får ta del av deras personliga berättelser om hur det var att växa upp i Varberg på den tiden.

En av de intervjuade, Helge Johansson, tar oss också med på en fantastiskt trevlig stadsvandring där vi möter många av de människor som bodde i staden när förra seklet var ungt.

Nu ger Hallands Släktforskarförening ut intervjuerna och stadsvandringen som en CD-bok. 462 sidor spännande läsning!

Texten är redigerad av Birgit Norling och för illustrationerna står Håkan Norling. Anpassning till digital form har gjorts av Lars Löfgren.

Pris 200 kr/st. Finns att köpa på vårt kansli eller hos Lars Löfgren i Varberg, tel. 073-821 45 64 e-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.